The GOAL is SOUL

The GOAL is SOUL

Rock and Psalms

Bono ismét a Zsoltárok Könyvéről

2017. április 26. - u2soul

Pontosan ma egy éve mutatta be a Fuller Theological Seminary Studio azt a kisfilmet, amelyben Bono egy asztalhoz ült az általa nagy tiszteletben tartott bibliatudós- és fordító pásztorral, Eugene Peterson-nal. Arról beszélgettek, mit jelent nekik a Zsoltárok Könyve. A The Psalms (Zsoltárok) című 20 perces kisfilm most egy hamarosan megjelenő interjúval folytatódik. Alább az ízelítőjét láthatjátok.
Bono igen nagy kihívással nézett szembe. A feladat az volt, hogy három kérdésre egy-egy mondattal válaszoljon. Meg kell mondani, derekasan helytállt, sőt, túlteljesített :-): egyetlen szóval sikerült megválaszolnia minden egyes kérdést. Egy ilyen ékesszóló (nagydumás?) írtől ez nem kis teljesítmény, ugye? :-)
A kérdések:
- Mondj egy dolgot, amit a zsoltárok olvasása közben Istenről megtanultál.
- Hogy Ő meghallgat.
- Mondj egy dolgot, amit magadról tanultál meg a zsoltárok olvasása közben?
- Hogy nem hallgatok rá eléggé.
- Egy kemény dolog, amit a zsoltárok valaha is megköveteltek tőled?
- Őszinteség.

Itt látható:

https://www.facebook.com/fullerseminary/?fref=ts

 A tavalyi beszélgetés itt nézhető meg:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://u2soul.blog.hu/api/trackback/id/tr1812455659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása